Αναβλήθηκε το Άρης - Ηρακλής: Πηγαίνει για την Τετάρτη (4/11)

Το μίνι λοκντάουν στη Θεσσαλονίκη δεν έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Άρη να προπονηθεί - Αναβλήθηκε το ματς με τον Ηρακλή - Πηγαίνει για την Τετάρτη (4/11).

Αναβλήθηκε το Άρης - Ηρακλής: Πηγαίνει για την Τετάρτη (4/11)

H προγραμματισμένη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή αναβλήθηκε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Το μίνι λοκ-ντάουν που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να προπονηθεί στο Αλεξάνδρειο, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν θέματα προετοιμασίας και ο ΕΣΑΚΕ έδειξε κατανόηση στο γεγονός.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (4/11) το απόγευμα. Να τονίσουμε πως νωρίτερα, τόσο οι παίκτες, όσο και το προπονητικό-τιμ, πήγαν στο Αλεξάνδρειο για προπόνηση, αλλά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, για λόγους ασφαλείας.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της συνάντησης Άρης – Ηρακλής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο Κυριακή (1/11) στο Αλεξάνδρειο διότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου και το γήπεδο παραμένει κλειστό σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό 4484Β/11.10.20 ΦΕΚ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού.

Ο αγώνας Άρης – Ηρακλής για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας