Βασιλακόπουλος για Αυγενάκη: «Ο έχων μηδενική παρουσία και προσφορά στον αθλητισμό»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος «απάντησε» στα όσα υποστήριξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για τα σωματεία στο μπάσκετ που είναι στα μητρώα.

Βασιλακόπουλος για Αυγενάκη: «Ο έχων μηδενική παρουσία και προσφορά στον αθλητισμό»

Δίχως να τον κατονομάσει, αλλά και πολύ περισσότερο χωρίς κάποια απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος προέβη σε μια δήλωση με την οποία υποστήριξε…

«Ο έχων μηδενική παρουσία και προσφορά στον αθλητισμό, επιχείρησε σήμερα για μία ακόμα φορά με αήθη τρόπο να απαξιώσει την μακρόχρονη ανιδιοτελή προσφορά ανθρώπων στο αθλητικό κίνημα της χώρας. Αιδώς Αργείοι».

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρεται στη συνέντευξη Τύπου του Υφυπουργού Αθλητισμού μέσω της οποίας ανέφερε για τα σωματεία της ΕΟΚ:

Αυγενάκης: «Ελάχιστα ερασιτεχνικά σωματεία πληρούν τα κριτήρια εγγραφής τους στο μητρώο»

«• Να φέρω ακόμα ένα παράδειγμα: Η Ομοσπονδία μπάσκετ στις 4 Ιουνίου με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για 1.200 και πλέον σωματεία της!

  • Ωστόσο, στη λίστα που απέστειλε στη ΓΓΑ για τη διασταύρωση των ενεργών με το Μητρώο, δήλωσε 1.019!
  • Και προεγγραφή έχουν ολοκληρώσει μόλις 265!
  • Η διαφορά είναι χαώδης! Αν δεν υπήρχε το Μητρώο, θα είχαμε 1.019 (μπορεί και περισσότερους, ποιος ξέρει;), έναντι των 265 (δυνητικά) ψήφων.
  • Και θέλω εδώ να σας θυμίσω ότι ήταν απαίτηση όλων των Ομοσπονδιαρχών, η Κυβέρνηση να τους δώσει τα χρήματα που είχαμε εξασφαλίσει για τα ερασιτεχνικά σωματεία, μετά από 12 χρόνια, για να τα μοιράσουν εκείνοι! Που ξέρουν, όπως μας έλεγαν χαρακτηριστικά! Έλεγαν ότι ξέρουν καλά το ερασιτεχνικό τοπίο της Ομοσπονδίας τους. Τι ήξεραν αλήθεια; Κι αν ήξεραν την αλήθεια, γιατί την έκρυβαν τόσα χρόνια; Μήπως την καλλιεργούσαν οι ίδιοι;».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας