Επίσημο: Απέκτησε Τουτζιαράκη ο Ιωνικός

Στον Ιωνικό θα αγωνίζεται ο Σταύρος Τουτζιαράκης καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Επίσημο: Απέκτησε Τουτζιαράκη ο Ιωνικός

Στην ενίσχυση της θέσης του σέντερ προχώρησε ο Ιωνικός ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Τουτζιαράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο σέντερ, Σταύρο Τουτζιαράκη.

Νέο μέλος για τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας, καθώς ο 33χρονος σέντερ (ύψος 2.10) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιωνικό Hellenic Coin. Είναι γεννημένος στη Φλώρινα, στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και τα τελευταία χρόνια έχει σταθερά καλή παρουσία στην Basket League.

Ξεκίνησε από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, πέρασε από τον Ηλυσιακό και ακολούθησε μία διετία στο Μαρούσι και μία σεζόν στην ΑΕΚ (2009-2010). Eν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των Ικάρου και ΟΦΗ. Το 2012 βγήκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας κι έπαιξε με μεγάλη επιτυχία για μία διετία στη σουηδική Solna Vikings. Ακολούθησε μια χρονιά στην Ουγγαρία (MAFC Budapest), πριν τελικά επιστρέψει στη χώρα μας. Την τελευταία τετραετία έπαιξε σε Κύμη, Προμηθέα, εκ νέου Κύμη και Κολοσσό. Με τους Ροδίτες, την περασμένη σεζόν, ο Τουτζιαράκης είχε 6.6 πόντους και 4.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Σταύρο, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN».