Χαρίλαος – Άρης 73-70: Ιστορική βραδιά για το Μεσολόγγι!

Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε με 73-70 τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League και έδειξε πως θα είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει φέτος

Χαρίλαος – Άρης 73-70: Ιστορική βραδιά για το Μεσολόγγι!

Εγραψε ιστορία ο Χαρίλαος Τρικούπης απόψε στο κλειστό του Αγρινίου κερδίζοντας με 73-70 τον Άρη στην πρώτη του παρουσία στη Basket League!

«Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής» ο Ντεβόντε Γκριν που με τρομερό τρίποντο στην εκπνοή χάρισε τη νίκη στους Μεσολογγίτες.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, με τον Μιλόσεβιτς και τον Τσάλμερς να δίνουν λύσεις στην επίθεση.

Στα μέσα του πρώτου μέρους έπεσε το ρεύμα και το κλειστό... βυθίστηκε στο σκοτάδι, ενώ μετά από μερικά λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Ωστόσο και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν τις απαντήσεις και έμεναν μέσα στο ματς με τον Άρη να κλείνει το δεύτερο δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα με 40-37.

Στα μέσα του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Σταμάτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι και δεν συνέχισε.

Οι Μεσολογγίτες βρήκαν τον τρόπο να περιορίσουν το ρυθμό του Άρη και με αιφνιδιασμούς να φτάσουν σε εύκολα καλάθια και προηγήθηκαν με 53-48 στο 29’.

Οι Αγραβάνης και Σαχπατζίδης ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της αντεπίθεσης, ενώ ο Χαρίλαος προηγήθηκε με 62-51 στο 32’ έχοντας για τα καλά το… πάνω χέρι!

Κι όμως το κλειστό ξέμεινε και πάλι από ρεύμα, καθώς 2.15 πριν τη λήξη του αγώνα με το σκορ 68-61 υπέρ του Χαρίλαου Τρικούπη, έπεσε ξανά η τάση του ρεύματος με συνέπεια άπαντες να… βυθιστούν ξανά στο σκοτάδι!

Το ρεύμα επανήλθε και το ματς έγινε… θρίλερ με τον Τσάλμερς στα 14’’ να ισοφαρίζει σε 70-70 με τρεις βολές!

Στην εκπνοή όμως ο Γκριν ευστόχησε σε τρίποντο από την ευθεία του καλαθιού με ταμπλό (!) και έδωσε τη νίκη στον Χαρίλαο Τρικούπη με 73-70!


Τα δεκάλεπτα: 17-19, 37-40, 56-49, 73-70.