Ολυμπιακός και ΣΕΦ: «Μια ομάδα ενάντια στον COVID-19»

Μήνυμα ενότητας κατά του κορονοϊού έστειλαν η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός και ΣΕΦ: «Μια ομάδα ενάντια στον COVID-19»

Με το σύνθημα «Μια ομάδα ενάντια στον COVID-19» θα φωτίζεται για τις επόμενες ημέρες το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έπειτα από τη συνεργασία της διοίκηση του ΣΕΦ, της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση: «Ηχηρό μήνυμα ενότητας στη μάχη ενάντια στην πανδημία στέλνουν η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «Μια ομάδα ενάντια στον COVID-19».

Ειδικότερα, η διοίκηση του Σ.Ε.Φ. προχώρησε σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με τη φωταγώγηση της προσόψεως του σταδίου. Το σύνθημα «Μία ομάδα ενάντια στον COVID-19» θα είναι, για τις επόμενες ημέρες, ορατό σε όλους τους διερχόμενους από και προς τον Φαληρικό Όρμο.

Το Σ.Ε.Φ. μετατρέπεται, με αυτόν τον τρόπο, σε φάρο κοινωνικής ευαισθητοποίησης για τη τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού και αυτοπροστασίας, αλλά και για την αυξημένη επαγρύπνηση και υπευθυνότητα που απαιτείται, πλέον, από φορείς και πολίτες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας