Bεργίνης: «Ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές»

O Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε στο μπάσκετ στα χρόνια του κορονοϊού, αλλά και στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Bεργίνης: «Ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές»

Ο έμπειρος πλέι-μέικερ του Ηρακλή, Δημήτρης Βεργίνης, σχολίασε τα εξής για την αναμέτρηση ενόψει του ΠΑΟΚ: «Μέτα από πολύ καιρό ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Βasket League για τη σεζόν 2020-2021.

Είμαι σίγουρος ότι το Μπάσκετ έχει λείψει τόσο στο φίλαθλο κοινό όσο και σε εμάς τους παίκτες, αφού οι περισσότερες ομάδες έχουμε να αγωνιστούμε επίσημα από το περασμένο Μάρτιο.

Είναι γεγονός ότι εδώ και αρκετούς μήνες, όλοι μας ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές λόγω του κορονοϊού. Είναι αναγκαίο λοιπόν να έχουμε όλοι ατομική ευθύνη, ώστε να το περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει σίγουρα και το δικό μας άθλημα, μια και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν χωρίς κόσμο. Ωστόσο τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου ανυπομονούμε να αγωνιστούμε σε ένα κατάμεστο Ιβανώφειο, αφού γνωρίζουμε πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να μας δώσει ο κόσμος του Ηρακλή. Μακάρι να γίνει αυτό γρήγορα.

Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, τοπικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο, με έναν αντίπαλο που πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος από πέρσι. Εμείς δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε τη νίκη, με δεδομένο πως και εμείς είμαστε καλύτεροι από πέρσι, κάτι που πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι τόσο ο ΕΣΑΚΕ όσο και η ΕΟΚ και εμείς οι παίκτες (ΠΣΑΚ) πρέπει από εδώ και πέρα, να είμαστε όλοι στην "ίδια σελίδα" για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε».