Καταγγέλει προβοκάτσια από τα ΜΑΤ ο Ολυμπιακός

Απίθανο περιστατικό ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι , αλλά και μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού κατήγγειλε ο Ολυμπιακός.

Καταγγέλει προβοκάτσια από τα ΜΑΤ ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό και τον διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων»,Χρήστο Μπαφέ, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ένα αστυνόμος των ΜΑΤ που βρισκότανε έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (στον χώρο εισόδου), είπε σε οπαδούς των Πειραιωτών που ήταν εκεί: «Έρχεται ο μπαμπάς σας ο Γιαννακόπουλος να σας γ….σει», με δυνατή φωνή .

Ο Χρήστος Μπαφές (ο οποίος είναι και team manager του Ολυμπιακού), έτυχε να ήταν μπροστά στο περιστατικό και έκπληκτος απάντησε στον αστυνόμο των ΜΑΤ: «Τι είναι αυτά που λες;» με τον διάλογο να συνεχίζεται με τη φράση «Γ..ω τη μάνα σου και τον Ολυμπιακό σου» από το όργανο της τάξης!

Ο Ολυμπιακός έπειτα πήγε στον Ταξίαρχο και του ανέφερε το συγκεκριμένο προκλητικό και απαράδεκτο γεγονός. Η αστυνομία θα επιληφθεί να βρει τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που προκάλεσαν αυτό το επεισόδιο.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν προκλητικές χειρονομίες στους οπαδούς των Πειραιωτών που βρέθηκαν σε αυτό το σημείο, προκαλώντας αναταραχή και επεισόδια.

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν πως οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί πήγαν στο ΣΕΦ με μόνο στόχο να «δυναμιτίσουν το κλίμα», να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους.