Ο Γιαννακόπουλος κλείνει το ΟΑΚΑ για τους Αγγελόπουλους

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε δηλώσεις του στον Sport - Fm επεσήμανε ότι ήθελε να βρεθεί στο ΣΕΦ όμως δεν πήρε απάντηση από τον Π. Αγγελόπουλο όταν έκανε σχετικό αίτημα.

Ο Γιαννακόπουλος κλείνει το ΟΑΚΑ για τους Αγγελόπουλους

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μάλιστα τόνισε ότι και ο ίδιος δεν θα δεχτεί να φιλοξενήσει κανένα διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Βεβαίως και είχα σκοπό να πάω παρά τα απειλητικά μηνύματα από ανώνυμους και επώνυμους Ολυμπιακούς. Επικοινώνησα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ζήτησα να διασφαλίσει ότι όπως έρχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Έχουν έρθει, έχουν κάνει νίκες, έχουν πάρει πρωταθλήματα και δεν έχει ανοίξει μύτη.

Πέρυσι στο τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ άκουσα το ματς στο ραδιόφωνο, γιατί έγινε ένα ντου από ανθρώπους που καθόντουσαν κοντά μου. Αναγκαστήκαμε να ακούσουμε το ματς στα αποδυτήρια εκεί. Δεν ήθελα να περάσω τέτοια ταλαιπωρία και να θέσω την προσωπική μου ασφάλεια σε κίνδυνο. Ζήτησα από τον κ. Αγγελόπουλο να μου διασφαλίσει ότι θα έχω την απαραίτητη ασφάλεια. Ό,τι απάντηση πήρατε εσείς, πήρα και εγώ. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα. Ως εκ τούτου, θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν ότι δεν θα ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ».