Ο Φορτούνης περιμένει να δει το καλό πρόσωπο του Σπανούλη

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League.

Ο Φορτούνης περιμένει να δει το καλό πρόσωπο του Σπανούλη

Η αγάπη του Κώστα Φορτούνη για το μπάσκετ είναι γνωστή κι έτσι ο μεσοεπιθετικός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού έχει ήδη πάρει θέση προκειμένου να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του ΣΕΦ τον δεύτερο τελικό της Α1.

Ο Φορτούνης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV κατά την άφιξή του:

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με συγκεκριμένη φιλοσοφία, έδωσε τα σουτ στον Παναθηναϊκό και πήρε ένα μεγάλο διπλό. Πρέπει να πάρουμε κι αυτό το παιχνίδι, για να έχουμε ένα καλό προβάδισμα για το πρωτάθλημα», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στον Σπανούλη, ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε ότι περιμένει από τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι καταλυτικός στο αποψινό παιχνίδι: «Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό πάλι, γιατί στα μεγάλα παιχνίδια μιλούν οι προσωπικότητες. Πιστεύω ότι ο Σπανούλης θα είναι καταλυτικός στο σημερινό παιχνίδι».

Για τη σειρά των τελικών στο ΝΒΑ και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είπε: «Όπως είδαμε και χθες, έχουν πολύ καλύτερη ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές ότι θα κάνουν το 4-0 στη σειρά».