Μίλερ: «Ο Προμηθέας μπορεί να γίνει τρομακτική ομάδα!»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Προμηθέα Ίαν Μίλερ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης του Eurocup και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Μίλερ: «Ο Προμηθέας μπορεί να γίνει τρομακτική ομάδα!»

Μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup έδωσε ο Ίαν Μίλερ.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ του Προμηθέα μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για τη σπουδαία επικράτηση των Πατρινών επί της Μπούρσασπορ, πρώτη τους στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης. Αναφέρθηκε στους νεομεταγραφέντες Βαγγέλη Μάντζαρη και Νίκολα Ραντίσεβιτς και σχολίασε την οργάνωση που υπάρχει στην πελοποννησιακή ομάδα. Τέλος, εκδήλωσε την πίστη του ότι ο Προμηθέας μπορεί να γίνει μια πολύ... τρομακτική ομάδα!

Είπε συγκεκριμένα ο Μίλερ...

Για τη μεγάλη νίκη στην Τουρκία επί της Μπούρσασπορ μετά τη συντριβή από την Τρέντο: «Ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί κόντρα στην Τρέντο προσπαθούσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας, αλλά ήμασταν κουρασμένοι. Τώρα έχουμε αρχίσει να ρολάρουμε ως ομάδα, παίζουμε καλύτερα, ομαδικά και βασικά θέλαμε να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να παραμείνουμε ζωντανοί στη διοργάνωση».

Για την οργάνωση του Προμηθέα και τις ανέσεις που παρέχει στους αθλητές του: «Είναι ένα από τα πλέον επαγγελματικά ευρωπαϊκά κλαμπ όπου έχω βρεθεί μέχρι τώρα. Από τη στέγαση των αθλητών έως τις πληρωμές, είναι πραγματικά οργανωμένος σύλλογος σε όλα. Μου αρέσει πόσο πολύ εκτιμούν και σέβονται τους αθλητές τους. Ενδιαφέρονται για την προσωπική ζωή μας, μας φέρονται σαν μια πραγματική οικογένεια».

Για τους Μάντζαρη και Ραντίσεβιτς, που αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της αχαϊκής ομάδας: «Είναι σημαντικό που τους έχουμε μαζί μας, διότι ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι. Έχουν διακριθεί σε κορυφαίο επίπεδο και είναι σε θέση να ηγηθούν της ομάδας και να διδάξουν πράγματα σε εμάς και στους νεαρότερους παίκτες. Μου αρέσουν πολύ ο τρόπος που ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και η ηγετική παρουσία τους».

Τέλος, για το μέλλον του Προμηθέα και πόσο επικίνδυνος είναι για τους αντιπάλους του: «Αισθάνομαι ότι δεν απέχουμε πολύ από το να γίνουμε μία από τις καλύτερες και δυνατότερες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος! Μπορούμε να γίνουμε μια τρομακτική ομάδα!».