Μάντζαρης για Μπουρούση: «Καλώς να έρθει στον Προμηθέα»

Ο Έλληνας γκαρντΒαγγέλης Μάντζαρης, μίλησε στον Over fm για τον Προμηθέα Πατρών, το ελληνικό μπάσκετ αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα, ο Γιάννης Μπουρούσης.

Μάντζαρης για Μπουρούση: «Καλώς να έρθει στον Προμηθέα»

Για τη φιλοσοφία στον Προμηθέα αλλά και τα θέλω της ομάδας ανέφερε:

«Είναι μια προεργασία που είχε γίνει από τον πρόεδρο. Τον κ. Γιατρά τον είχα γνωρίσει πριν 6 χρονιά και μου είχε πει πως όνειρο του είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα και βλέπω πως μπορεί να το καταφέρει», για να προσθέσει «Ο Προμηθέας σαν οργάνωση δεν έχει καμιά διάφορα από τις ομάδες της Ευρωλίγκα»

Το πόσο δύσκολο είναι να συντηρηθεί μια ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα σχολίασε λέγοντας:

«Πρέπει να έχεις τρέλα για να βάζεις από την τσέπη σου ένα πόσο κάθε χρόνο. Αν εξαιρέσεις τις ομάδες που έχουν ανθρώπους από πίσω είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ομάδα μπάσκετ. Έχουμε δει πολλούς προέδρους να κουράζονται να βάζουν λεφτά και να αφήνουν τις ομάδες τους. Και αν είσαι στην Ευρωλίγκα έχεις έσοδα. Αν υπάρχει ένα έσοδο γενικά είναι από εκεί».

Τη σύγκριση ανάμεσα στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο:

«Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι καλύτερο στο μπάσκετ από ότι στο ποδόσφαιρο και είναι άδικο αυτό για το μπάσκετ. Είναι χαοτική η διάφορα στα έσοδα από τα τηλεοπτικά ανάμεσα στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο».

Για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Μπουρούσης στον Προμηθέα ανέφερε:

«Δεν γνωρίζω κάτι για τον Μπουρούση. Έχουμε υπάρξει συμπαίκτες και στην εθνική. Καλώς να έρθει στην ομάδα».

Κλείνοντας, για την κατάσταση του κορονοϊού δήλωσε:

«Αυτή η αβεβαιότητα είναι τρομερή. Κάνουμε συνεχεία τεστ και δεν ξέρουμε πραγματικά αν θα είμαστε θετικοί ή αρνητικοί».