Εξώδικο της Cosmote ΤV στην ΑΕΚ

Το συνδρομητικό κανάλι έχει ακόμα σε ισχύ συμβόλαιο με την ΚΑΕ ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να συνεργαστούν με την ΕΡΤ

Εξώδικο της Cosmote ΤV στην ΑΕΚ

Το τζάμπολ της Basket League πήρε μια εβδομάδα παράταση μετά τα όσα έγιναν με τον Ιωνικό Νικαίας και η σύμβαση του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ είναι στον… αέρα.

Πλην αυτού όμως προέκυψε ακόμη μία εκκρεμότητα, που αφορά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η Cosmote TV είχε συμβόλαιο με την ΑΕΚ για ακόμη μία σεζόν, το οποίο δεν λύθηκε επισήμως.

Οι δύο πλευρές είχαν δείξει διάθεση να χωρίσουν τους δρόμους τους από το καλοκαίρι, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι σε αυτή την κατεύθυνση και η σύμβαση είναι σε ισχύ.

Μάλιστα από την στιγμή που η «Ένωση» είναι έτοιμη να δεσμευτεί με την ΕΡΤ ως μέλος της κεντρικής διαχείρισης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η Cosmote TV έκανε την κίνησή της, αποστέλλοντας εξώδικη επιστολή προς τη διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ με θέμα το συμβόλαιο που εξακολουθεί να δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Ακολούθως, το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ, γεγονός που βάζει νέα εμπόδια -τουλάχιστον προσωρινά- στην υπογραφή της κεντρικής διαχείρισης ανάμεσα σε Λίγκα και ΕΡΤ.