Ο Βαγγέλης Βλάχος νέος προπονητής στον Πανιώνιο

Ο έμπειρος Βαγγέλης Βλάχος θα καθοδηγήσει τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 

Ο Βαγγέλης Βλάχος νέος προπονητής στον Πανιώνιο

Ο Βαγγέλης Βλάχος θα είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου που θα παίξει φέτος στη Β΄ Εθνική.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Ιστορικού, έχοντας τον προφανή στόχο της εξασφάλισης παραμονής, καθώς και της επανασύνδεσης της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα, ώστε να δημιουργηθούν στέρεες αγωνιστικές βάσεις για το μέλλον του τμήματος, συνολικά.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει συνεργασθεί με ομάδες στα πρωταθλήματα της Α2 (Μίλωνας, ΟΦΗ, Αμύντας, Άλιμος, Εθνικός) και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Μίλωνας, ΟΦΗ, Αμύντας, Περιστέρι, Πρωτέας Βούλας) διαθέτοντας την ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Ο Βλάχος δήλωσε στο panionios.gr: «Σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα, με δεδομένα τα στενά χρονικά περιθώρια και τις περιορισμένες επιλογές παικτών θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την κατηγορία. Βαθύτερος στόχος είναι να επανέλθει ο Πανιώνιος εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι, με δικά του παιδιά από τις ακαδημίες του που πρέπει να ξανασυσταθούν σύμφωνα με τις αρχές του συλλόγου. Όλοι οι Πανιώνιοι χωράνε σ´ αυτή την προσπάθεια».