Ιωνικός: Προχωρούν οι εργασίες στον «Πλάτωνα» (pics)

Ο Ιωνικός δημοσίευσε φωτογραφίες από την πρόοδο των εργασιών στο κλειστό του Πλάτωνα.

Ιωνικός: Προχωρούν οι εργασίες στον «Πλάτωνα» (pics)

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης και ανακαίνισης του σπιτιού του Ιωνικού. Η αντίστροφη μέτρηση έτσι για την επιστροφή των Νικαιωτών στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα έχει ξεκινήσει.

Όπως δείχνουν και οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο facebook, δεν αργεί η μέρα που οι «κυανόλευκοι» θα μπουν στη φυσική έδρα τους.

Στην ενημέρωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Οι εργασίες προχωρούν, με το νέο μπουθ να είναι πια σχεδόν έτοιμο, ενώ έχει γίνει η αρχή και με τις διαγραμμίσεις του παρκέ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθούν οι νέες μπασκέτες και οι δύο νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες.

Υπάρχει η πίεση του χρόνου ώστε στο τέλος του μήνα να είναι έτοιμο προς χρήση το νέο γήπεδο. Περιμένουμε την ολόκληρη των αποδυτηρίων και την τοποθέτηση μονάδων ψύξης-θέρμανσης. Ο δήμαρχος το έχει αναλάβει προσωπικά και ελέγχει σε καθημερινή βάση τις εργασίες».

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ιωνικός χρησιμοποιούσε ως έδρα το κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Νικαιώτες υποδέχονται το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Basket League, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πλάτωνα ή σε κάποιο άλλο γήπεδο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα έργα στο κλειστό του Πλάτωνα:

Δημοσιεύτηκε από Ionikos Nikaias BC / Ιωνικός Nικαίας BC στις Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020