Αναστόπουλος: Σφυρίζει ξανά στην Basket League μετά από απόφαση της ΕΟΚ

Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ γνωστοποίησε πως παρατείνεται για ένα έτος το δικαίωμα όσων διαιτητών είχαν αποχωρήσει λόγω ηλικίας το 2020 να διευθύνουν αγώνες. 

Αναστόπουλος: Σφυρίζει ξανά στην Basket League μετά από απόφαση της ΕΟΚ

Το δικαίωμα να διευθύνουν ξανά αγώνες της Basket League έχουν όσοι διαιτητές είχαν αποσυρθεί μέσα στο 2020 λόγω ηλικίας.

Συγκεκριμένα η ΕΟΚ αποφάσισε λόγω του κορονοϊού να παρατείνει κατά ένα έτος το δικαίωμα των ρέφερι που είχαν αποχωρήσει από τα παρκέ. Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ο οποίος είχε γνωστοποιήσει την απόφαση του να αποχωρήσει.

Αναλυτικά η απόφαση: «Σας γνωρίζουμε ότι με την υπ' αριθμ. 194/5-10-2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιστροπής της Ε.Ο.Κ. παρατείνεται για ένα (1) έτος το δικαίωμα στους διαιτητές που αποχώρησαν λόγω ηλικίας το 2020 με τη συμπλήρωση του 50ου έτους της ηλικίας τους, να ορίζονται ως διαιτητές στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Ο.Κ. αποκλειστικά στην αγωνιστική περίοδο 2020-21, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η μη ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, λόγω της πανδημίας του covid-19».