Ο Χάκετ στο πλευρό του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα

Το σχόλιο του Ιταλού σε ποστάρισμα του Red Duckling για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και τη… μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Χάκετ στο πλευρό του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα

Ο Ντάνιελ Χάκετ μπορεί να έχει φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν το έχει κρύψει πως παραμένει κομμάτι της ομάδας του Πειραιά. Ο Ιταλός ποτέ δεν είχε κρύψει την τρέλα του για τον Ολυμπιακό. Είχε ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον κόσμο, ο οποίος τον λάτρεψε τόσο για την αγωνιστική του αξία όσο και για το πάθος και την αγάπη που έβγαζε για την ομάδα.

Ο δικός μας Red Duckling έκανε ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο instagram για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Χωρίς καν να έχει αναφέρει το όνομα του Χάκετ εκείνος ήδη το ποστάρισμα και όχι απλά πάτησε like, αλλά σχολίασε: «Πάμε», έγραψε.

Ήταν λογικό με το που το είδε ο κόσμος του Ολυμπιακού να κάνει μίνι… διαδήλωση. Μέσα σε λίγα λεπτά το σχόλιο του Χάκετ μάζεψε εκατοντάδες like με τον κόσμο του Ολυμπιακού να του ζητάει να επιστρέψει στο μεγάλο Λιμάνι.

Στη Μπάμπεργκ, πάντως, δεν πρόκειται να συνεχίσει ο Χάκετ με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Η γερμανική ομάδα δεν θα παίξει στην Euroleague τη νέα σεζόν και η διοίκηση προχωράει σε περικοπές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Χάκετ να μην επιθυμεί να συνεχίσει στη Μπάμπεργκ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα του Red Duckling και το σχόλιο του Ντάνιελ Χάκετ…

Παράνοια @pripripri15 #olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Duckling (@redduckling) στις