Φασούλας, Ρεντζιάς, Χριστοδούλου, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ

Ο Παναγιώτης Φασούλας διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΚ και μαζί με τους Φάνη Χριστοδούλου και Ευθύμη Ρεντζιά, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ.

Φασούλας, Ρεντζιάς, Χριστοδούλου, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ

Ο Παναγιώτης Φασούλας συνέχισε την εκστρατεία του ενόψει των ερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ. Ο παλαίμαχος σέντερ της Εθνικής και του Ολυμπιακού, έχει μαζί του σε αυτή την προσπάθεια και τους Φάνη Χριστοδούλου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο, στον οποίο και εξέφρασε τις θέσεις του, το όραμα του, αλλά και τους στόχους του, για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η ενημέρωση:

"Τα γραφεία της Ένωσης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 28/09/2020 ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ κ. Παναγιώτης Φασούλας, μαζί με τους συνεργάτες του κ. Βάσω Στασινού, κ. Φάνη Χριστοδούλου και κ. Ευθύμη Ρεντζιά.

Η επίσκεψη του κ. Φασούλα είχε ως σκοπό να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α κ. Γιάννη Αλεξόπουλο και μέλη του Δ.Σ της Ένωσης για τις θέσεις του αναφορικά με το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και το πρόγραμμα που προτίθεται να θέσει σε εφαρμογή σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας".