Τι είπαν Παπανικολόπουλος και Βασιλόπουλος μετά τον θρίαμβο του Περιστερίου

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου μετά τη μεγάλη νίκη του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ

Τι είπαν Παπανικολόπουλος και Βασιλόπουλος μετά τον θρίαμβο του Περιστερίου

Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος μετά τον θρίαμβο της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ, είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ:

Το Περιστέρι κέρδισε τον Παναθηναϊκό (90-82), πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ! (highlights)

Για τους ξένους: «Κοιτάμε πρώτα τον χαρακτήρα, μετά το κίνητρο για διάκριση. Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η ομαδική προσπάθεια ήταν καλή, ειδικά για την αρχή της σεζόν».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Ο ρυθμός μας ήταν σε καλύτερο επίπεδο. Χαίρομαι γιατί είδα τα παιδιά να έχουν κίνητρο και αυτό είναι κάτι που τους έχουμε ζητήσει. Θέλουμε να έχουν κίνητρο σε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν η νίκη δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες για την σεζόν: «Δεν μας δημιουργεί καμία προσδοκία. Δεν βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα από ένα παιχνίδι. Φτιάξαμε ένα ισορροπημένο ρόστερ για διπλά παιχνίδια. Θέλουμε πολύ δουλειά. Το ματς δεν ήταν κριτήριο, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Φανήκαμε πιο έτοιμοι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά, μέσω της άμυνας. Σταθήκαμε πιο τυχεροί στα σουτ τριών πόντων, ειδικά όταν κολλήσαμε σε ένα σημείο. Αυτό που κρατάμε είναι ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι και υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις, μία γεμάτη ομάδα. Δυστυχώς έλειπε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, είχε κάποιες ενοχλήσεις. Τον χρειαζόμαστε μαζί μας, γιατί έρχονται παιχνίδια και πρέπει να είμαστε στο 100%. Πάντα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ωστόσο δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Το περιμέναμε πως και πως, είχαμε έξι μήνες να παίξουμε. Ελπίζω το σημερινό και το αυριανό παιχνίδι να μας δώσει το κίνητρο για το πως πρέπει να δουλεύουμε όλη τη χρονιά».