Μπόγρης: Νίκη στο ΣΕΦ για να έχει αξία το break

Ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί να αγωνίστηκε ελάχιστα στον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το break και το 1-0 στη σειρά των τελικών της basket league, όμως αποδείχθηκε κομβικός για την εξέλιξη του αγώνα.

Μπόγρης: Νίκη στο ΣΕΦ για να έχει αξία το break

Ο έλληνας σέντερ έδωσε και την ψυχή του στην άμυνα, ενώ σημείωσε ένα καλάθι το οποίο στέρησε από τον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Ο Μπόγρης στις δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα του εμφανίστηκε έτοιμη τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στο πνευματικό

«Δεν θεωρώ ότι ήμουν το κρυφό χαρτί. Όταν είπα πως θέλω να παίξω, το είπα με το μυαλό σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτά είναι που σου δίνουν κίνητρο. Θεωρώ ότι πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα. Πάμε στο ΣΕΦ, με σκοπό να πάρουμε τη δεύτερη νίκη. Αν δεν κερδίσουμε την Πέμπτη, τι αξία θα έχει αυτό που κάναμε σήμερα», είπε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για τους συμπαίκτες του που κατά τον ίδιο έδωσαν βάθος στο παιχνίδι της ομάδας του: «Η ομάδα έχει βαθύ ρόστερ. Είχαμε "διαβάσει" ως δικό μας πλεονέκτημα στη θέση "3", με τον Κώστα (Παπανικολάου) και τον Ιωάννη (Παπαπέτρου), οι οποίοι έκαναν σπουδαία δουλειά. Συν τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος και μας έδωσε αυτοπεποίθηση και σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Η ομάδα έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει τέτοια παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να περιορίσει το «μυαλό» του Παναθηναϊκού, τον Καλάθη, ο παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο Νικ είναι κομβικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό. Είναι ο πρώτος πάνω στον οποίο δουλέψαμε σε τακτικό επίπεδο, τόσο στο πώς αμύνεται όσο και στο πώς ανοίγει το γήπεδο».

Τέλος, ο Μπόγρης μίλησε για τον δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ: «Mε 12.000 άτομα στο πλευρό μας, θα είναι αρκετά διαφορετικό. Είναι πιο ωραίο να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου. Πάμε να κερδίσουμε για να δώσουμε αξία στο αποτέλεσμα που πήραμε στο ΟΑΚΑ».