Δεύτερη φιλική νίκη για τον Άρη (69-61) επί της Λάρισας

Δεύτερη φιλική νίκη πέτυχε ο Άρης επί της Λάρισας, αυτή τη φορά στο Αλεξάνδρειο, με σκορ 69-61, παιχνίδι στο οποίο έκανε ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Δεύτερη φιλική νίκη για τον Άρη (69-61) επί της Λάρισας

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε σχετικά: "Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν, ο Άρης νίκησε τη Λάρισα με 69-61, σε αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο "Nick Galis Hall".

Το παιχνίδι αποτέλεσε για τους "κίτρινους" "πρόβα τζενεράλε", ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της νέας σεζόν, κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 33-38, 52-54, 69-61

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): Ντεκόζι 6, Σούλερ 9 (1), Τσάλμερς 14 (1), Φλιώνης 5, Μιλόσεβιτς 7 (1) , Νετζήπογλου, Σιδηροηλίας 2, Κουζέλογλου 4, Σλαφτσάκης 10, Χαριτόπουλος 2, Σταμάτης 5 (1), Ντραγκίτσεβιτς 5.

ΛΑΡΙΣΑ (Λίνος Γαβριήλ): Μπράουν 14 (2), Γκούντγουϊν 10, Κώττας, Γουέμπ 5 (1), Καμάρας, Σμιθ 10 (2), Καμπερίδης 4, Μούρτος 1, Ρόι 2, Σπυρόπουλος 2, Παπαδάκης 13 (3).

* Απών για τον Άρη ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση στον δικέφαλο. Ο έμπειρος παίκτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα (22/09) το πρωί.
* Με τη Λάρισα δεν αγωνίστηκε ο Μπράντο Ρας, ο οποίος έμεινε στη θεσσαλική πόλη, εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Καμπερίδης: "Να μεγαλώσουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr υποστήριξε: "Ήταν πολύ χρήσιμο το τρίτο φιλικό και δεύτερο απέναντι στη Λάρισα. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι κι ότι δεν έχουμε το ρυθμό των παιχνιδιών, γι' αυτό παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι στην αρχή του αγώνα. Προσαρμοστήκαμε στη διάρκεια. Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτό που κρατάμε. Τώρα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις και θα πρέπει από δω και πέρα να προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".