Αγραβάνης: «Μονόδρομος η επιλογή να μείνω στον Προμηθέα- «Τελικός» με την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τον νέο θεσμό του Σούπερ Καπ και την απόφασή του να παραμείνει στον Προμηθέα.

Αγραβάνης: «Μονόδρομος η επιλογή να μείνω στον Προμηθέα- «Τελικός» με την ΑΕΚ»

Για το νέο θεσμό του ΕΣΑΚΕ, το Σούπερ Καπ, αλλά και την απόφασή του να παραμείνει στον Προμηθέα Πάτρας, μίλησε ο Δημήτρης Αγραβάνης στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την παρουσίαση του Σούπερ Καπ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Προμηθέα ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να καλωσορίσω το θεσμό του Σούπερ Καπ. Δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έναν τίτλο οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια είπε: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα κατά την προετοιμασία λόγω κορονοϊού. Παίξαμε 4 φιλικά αλλά παιχνίδι με παιχνίδι δείξαμε καλύτερη εικόνα».

Για το Σούπερ Καπ και το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε: «Έχουμε έναν «τελικό» μπροστά μας απέναντι στην ΑΕΚ, με πολύ καλό ρόστερ φέτος. θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας». Αναφερθείς στην παραμονή του στον Προμηθέα τόνισε: «Ήταν εύκολη απόφαση να μείνω στον Προμηθέα. Με προσέγγισαν με τον τρόπο που μου αρέσει. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ. Είναι «οικογένεια» ο Προμηθέας και έχω τη δυνατότητα να διεκδικώ τίτλους. Ήταν μονόδρομος η επιλογή να παραμείνω στην ομάδα».