Χριστοδούλου: «Δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την απουσία του Ολυμπιακού και τις εκλογές της ΕΟΚ μίλησε στον «OVER FM», ο Φάνης Χριστοδούλου

Χριστοδούλου: «Δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Τον Φάνη Χριστοδούλου φιλοξένησε ο ραδιοφωνικός σταθμός Over FM. Ο παλαίμαχος αθλητής αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τονίζοντας πως δεν υπάρχει χωρίς τον Ολυμπιακό ενώ μίλησε και για τις εκλογές της ΕΟΚ.

Ακολούθως ρωτήθηκε και απάντησε για το ποιοι πρέπει να πάρουν τα ηνία στο ελληνικό μπάσκετ με σκοπό να πάει μπροστά το άθλημα στη χώρα μας. Για την υποψηφιότητα του στο πλάι του Παναγιώτη Φασούλα: «Έχουμε καλές ιδέες, θα βρούμε τις λύσεις και δε θέλουμε κόντρες με άλλους υποψηφίους. Αν έχουν καλές ιδέες και σωστή λογική γιατί να μη συνεργαστούμε με ανθρώπους από άλλη παράταξη».

Για το ποιοι πρέπει να έχουν τα ηνία: Χρειάζεται ένα μείγμα. Και παλαιοί αθλητές όπως είμαστε εμείς, πρέπει να ακουστούν αλλά πρέπει να υπάρχουν και τεχνοκράτες. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το άθλημα».

Παράλληλα ως μείζονα θέματα έθεσε τη διαιτησία και τον στοιχηματισμό στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ: «Όπως όλα στην Ελλάδα, έτσι στον αθλητισμό και στο μπάσκετ η οικονομική κρίση έχει τεράστια επιρροή. Δεν υπάρχουν χρήματα όπως δεν υπάρχουν και επιχειρηματίες να ασχοληθούν». Για το πόσο σημαντικός είναι ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Α1 τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας