Eίναι ντροπή, ούτε μια βολή το τελευταίο δεκάλεπτο (vid)

Ο έξαλλος Χρήστος Σταυρόπουλος, παρά το "διπλό" του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε ντροπιαστική την διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Δείτε σε VIDEO την τοποθέτηση του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Eίναι ντροπή, ούτε μια βολή το τελευταίο δεκάλεπτο (vid)

Mπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε το πολύτιμο "διπλό" στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας το πολυπόθητο "break", αλλά το γεγονός δεν "έσβησε" τα παράπονα των "ερυθρολεύκων" για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, είπε τα εξής: "Είναι ντροπή αυτό που έγινε για την διαιτησία, είναι ντροπή, είναι ντροπή, είναι ντροπή. Τίποτα άλλο"

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε ούτε μια βολή στην τελευταία περίοδο, ενώ ο Παναθηναϊκός εκτέλεσε 37 βολές και ο Ολυμπιακός μόλις 20 παρότι ήταν μπροστά στο σκορ και ο αντίπαλος του πίεζε στην άμυνα. Να επισημάνουμε πως σε κάποιο σημείο οι βολές ήταν 15-20 υπέρ του Ολυμπιακού και το ματς τελείωσε με 37-20 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε 5 βόλες και καμία στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός από τους 16 πόντους της τελευταίας περιόδου, τους 11 τους πέτυχε με βολές. Μάλιστα, από το 30' έως και το 35', τα φάουλ ήταν 7-0 υπέρ των "πρασίνων", με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να "εξαφανίζεται" με 5 φάουλ, με το 4ο μάλιστα να είναι... ανύπαρκτο.

Δείτε σε βίντεο τη δήλωση του Σταυρόπουλου