Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε για τον πρώτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σφαιρόπουλος: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο όλοι γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν για να έρθει η πολύτιμη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Δουλέψαμε σε όλα τα πλέι οφ. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Το σημαντικό ήταν ότι δουλέψαμε τις αδυναμίες μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και η ομάδα αγωνιστικά είναι έτοιμη να μπει στο γήπεδο και να παλέψει για την νίκη στο πρώτο παιχνίδι.

Για το πλεονέκτημα έδρας: «Είναι καθοριστικό, αλλά κοιτάμε μόνο αυτό το πρώτο παιχνίδι. Με το πλεονέκτημα έδρας λαμβάνουμε υπόψιν όλη τη σειρά. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα γίνεται εδώ. Έχουμε επικεντρωθεί στο πλάνο μας».

Για την άμυνα: «Όπως παίζουμε μας αρέσει να παίξουμε καλή άμυνα. Το ίδιο κάνει και ο Παναθηναϊκός. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση να αλλάξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».