ΠΑΟΚ: Αγιασμός και αναχώρηση για Αθήνα

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ έκανε σήμερα τον καθιερωμένο αγιασμό του στο κλειστό της Πυλαίας και αύριο η ομάδα του Κώστα Μέξα αναχωρεί για την Αθήνα προκειμένου να δώσει τα τελευταία φιλικά παιχνίδια της πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

ΠΑΟΚ: Αγιασμός και αναχώρηση για Αθήνα

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: "Το ξεκίνημα της εβδομάδας είχε γεμάτο πρόγραμμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η απογευματινή προπόνηση συνδυάστηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας για την έναρξη της νέας σεζόν. Ο αγιασμός που ακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού, αλλά με το ίδιο πάθος από τον Πατήρ Χρήστο, που ευλόγησε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ, ευχήθηκε σε όλους υγεία, μακριά από τραυματισμούς και κάθε επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πατήρ Χρήστος πέτυχε με την 4η προσπάθεια το καθιερωμένο καλάθι μέσα σε χειροκροτήματα και αποχώρησε κρατώντας το εισιτήριο διαρκείας και στήριξης που όπως είπε, όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να πάρουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Alan Herndon, ενώ πρόγραμμα φυσιοθεραπείας είχε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα (αρχικά) και την Πάτρα, όπου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια με ΑΕΚ (16/9), Λαύριο (17/9) και Προμηθέα (19/9).