Στη ΓΑΔΑ ο Παναγιώτης Φασούλας, κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές!

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ, όπου κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές τις τελευταίες μέρες

Στη ΓΑΔΑ ο Παναγιώτης Φασούλας, κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές!

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρέθηκε το πρωί ο Παναγιώτης Φασούλας και έθεσε υπόψιν της Ασφάλειας ότι εδώ και μερικές μέρες δέχεται απειλές και βλέπει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με την πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Η έντονη δραστηριοποίηση του Παναγιώτη Φασούλαμε φόντο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ και η υποψηφιότητά του για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει κάποιους…

Σε μία δημοκρατική χώρα η διαφωνία με τις απόψεις μίας παράταξης είναι θεμιτή και σε καμία περίπτωση δεν ποινικοποιείται. Όμως, όταν η αντιπαλότητα ξεπερνάει τα όρια της λογικής και ενεργοποιεί χτυπήματα κάτω από την μέση, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα.

Σ' αυτό το πλαίσιο, ο παλιός άσος του ελληνικού μπάσκετ και πρώην δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής Α΄ Πειραιώς επισκέφτηκε το πρωί την ΓΑΔΑ και ενημέρωσε τους αξιωματικούς ασφαλείας ότι το τελευταία διάστημα, βρίσκεται υπό παρακολούθηση (φωτογραφίες της πινακίδας του αυτοκινήτου βλέπουν το φως της δημοσιότητας) και δέχεται απειλές.