Συνάντηση Φασούλα με Μπέο στον Βόλο ενόψει των εκλογών στην ΕΟΚ

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας τα είπε με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή τις επικείμενες αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Συνάντηση Φασούλα με Μπέο στον Βόλο ενόψει των εκλογών στην ΕΟΚ

Επίσκεψη στον Βόλο πραγματοποίησε σήμερα (10/9) ο υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Φασούλας.

Ο παλαίμαχος σέντερ συνεχίζει την περιοδεία του και τις επαφές ανά την Ελλάδα ενόψει των επικείμενων εκλογών και στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε με στενούς συνεργάτες του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ο Φασούλας είχε συζητήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα είπε με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, ενώ στη συνέχεια είδε και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Εγκαρδιότητα και πολύ καλό κλίμα χαρακτήρισαν την κουβέντα του Φασούλα με τον Μπέο. Βασικό θέμα της ήταν η συνεργασία της ομοσπονδίας μπάσκετ με την τοπική αυτοδιοίκηση με αντικειμενικό σκοπό την προβολή, διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι ρόλο στην τοπική αυτοδιοίκηση της ευρύτερης περιοχής έχει παίξει και ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Ο εκ των στενών συνεργατών του Φασούλα βετεράνος σέντερ είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και φυσικά ήταν και εκείνος παρών στο δημαρχείο Βόλου.

Στο φινάλε της επίσκεψης η αντιπροσωπεία του υποψηφίου προέδρου της ΕΟΚ είδε και κάποιους εκπροσώπους σωματείων της περιοχής και είχαν ανταλλαγή απόψεων.