ΜακΛίν: «Πιστεύω σε εμάς, μπορούμε το διπλό στο ΟΑΚΑ»

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ. 

ΜακΛίν: «Πιστεύω σε εμάς, μπορούμε το διπλό στο ΟΑΚΑ»

Ο Τζάμελ ΜακΛίν δήλωσε αισιόδοξος για τον αυριανό πρώτο τελικό των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. Ο Αμερικανός σέντερ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με το «διπλό», όπως άλλωστε έκανε και στον θεσμό της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Η μεγάλη ώρα των τελικών έφτασε. Όλοι ανυπομονούμε για αυτά τα παιχνίδια, όπως και οι περισσότεροι φίλαθλοι. Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο αντίπαλός μας έχει το πλεονέκτημα έδρας και αυτό του δίνει ένα προβάδισμα, όμως, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Γνωρίζουμε, ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Ωστόσο, πιστεύω στην ομάδα μας, πιστεύω στις δυνατότητές μας και επιπλέον έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να φύγουμε από εκεί με το διπλό.

Το κάναμε στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το ξανακάνουμε. Αρκεί βέβαια να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του κόουτς. Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και κενά διαστήματα, γιατί είναι εξαιρετικά ποιοτική ομάδα και θα μας τιμωρήσει.

Από κει και πέρα, το τι προηγήθηκε δεν πρέπει πλέον να μας απασχολεί, γιατί τώρα είναι η ώρα να σκεφτόμαστε αποκλειστικά τους τελικούς. Όπως έχω πει και στο παρελθόν έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο. Θέλουμε πολύ να τελειώσουμε την χρονιά με κάτι καλό και ξέρουμε πως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ στην σειρά των τελικών».