Γαλατσόπουλος: «Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με την ΕΡΤ για την κεντρική διαχείριση»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος δήλωσε ότι είναι θέμα ημερών η συμφωνία με την ΕΡΤ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League

Γαλατσόπουλος: «Στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με την ΕΡΤ για την κεντρική διαχείριση»

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στο πλαίσιο της σημερινής κλήρωσης, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League - όπου θα περιλαμβάνονται και ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

«Σας καλωσορίζουμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά και του νέου θεσμού, του Σούπερ Καπ. Η αισιοδοξία μου για το νέο πρωτάθλημα είναι μεγάλη παρά τις νέες συνθήκες. Οι προπονητές και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί. Οι φίλοι του μπάσκετ δείχνουν τον ενθουσιασμό τους ενόψει της επιστροφής στη δράση. Η αισιοδοξία μας γίνεται μεγαλύτερη γιατί οι χορηγοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Η ΕΡΤ θέλουμε να είναι δίπλα μας για αρκετά χρόνια από εδώ και πέρα και να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία. Υπάρχει διάθεση και θέληση για κεντρική διαχείριση και με τη στήριξη όλων των ΚΑΕ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία που θέλουμε και επιδιώκουμε. Όπως επίσης ευχαριστώ τον κύριο Πέτσα, όπως και τον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη.

Τους προηγούμενους μήνες οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ πήραν γενναίες αποφάσεις για το πρωτάθλημα. Φιλοδοξία μας είναι το Super Cup να αποτελέσει χαρακτήρα γιορτής. Μια διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν και θα απολαμβάνουν εραστές της πορτοκαλί θεάς. Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πανδημία και ευχόμαστε υγεία σε όλους» ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.