Συνάντηση Άρη - Ζαγκλή στη Γενεύη και... αναμονή!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή και τους συνεργάτες του στη Γενεύη, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με το απαγορευτικό μεταγραφών που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι.

Συνάντηση Άρη - Ζαγκλή στη Γενεύη και... αναμονή!

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της ΚΑΕ, Χρήστο Γρόλλιο ήταν αυτοί που εκπροσώπησαν τον σύλλογο στην πολύ κρίσιμη συνάντηση με τον επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στον οποίο αναλύθηκε εκτενώς η κατάσταση.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, ο διευθυντής του Basketball Arbitral Tribunal (BAT), Ζόραν Ράντονιτς και ο εκτελεστικός διευθυντής του BAT, Μπέντζαμιν Σίντλερ.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ η FIBA έδειξε πως αντιλαμβάνεται τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, την οποία γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία της και στη συνάντηση συμφωνήθηκαν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι.

Υπάρχει αισιοδοξία σαφώς στην πλευρά του Άρη, αλλά παραμένει και η αγωνία και η εγρήγορση ώστε και τυπικά το θέμα να λυθεί όπως πρέπει, για να επανέλθει η ηρεμία και να δοθεί εντολή στην ΕΟΚ να εκδώσει τα δελτία των παικτών με τους οποίους έχει ήδη συμφωνήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.