Μέξας: «Κάναμε ένα βήμα μπροστά…»

Ακόμη περισσότερα συμπεράσματα έβγαλε ο Κώστας Μέξας, μετά το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και παρά την ήττα της ομάδας του.

Μέξας: «Κάναμε ένα βήμα μπροστά…»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επεσήμανε: «Ήταν το δεύτερο φιλικό μας παιχνίδι κι αυτό που περιμέναμε να δούμε ήταν μία αντίδραση και σε αυτά που προλάβαμε να δουλέψουμε σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αρκετά σημεία πήγαμε καλά, έπαιξε ρόλο και το διαφορετικό ροτέισον που κάναμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο και κάποιες στιγμές στο τέταρτο είχαμε κακή επιθετική λειτουργία. Δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να πάρει πόντους εύκολους στον αιφνιδιασμό και μαζί τη νίκη».

Σχετικά με τη βελτίωση που έδειξε ο ΠΑΟΚ, συγκριτικά με το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, τόνισε: «Νομίζω ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, σε σχέση με το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό. Στην επίθεση πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα σε συνθήκες μεγάλης πίεσης και σωματικής κόπωσης, γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των αγώνων κρίνεται στο τέταρτο δεκάλεπτο και η συμπεριφορά μας σε αυτό το κομμάτι θα είναι πολύ καθοριστική».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του: «Θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε, αλλά και να μην έχουμε επιπλέον τραυματισμούς και αυτό νομίζω το πετύχαμε. Θα ξεκουραστούμε αύριο και επιστρέφουμε από την Τετάρτη, για να ξεκινήσουμε προπονήσεις και να προσθέσουμε νέα πράγματα και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Και στη συνέχεια, μετά το παιχνίδι μας με τη Λάρισα, στα τελευταία φιλικά σε Αθήνα και Πάτρα να δούμε πόσο θα έχει βελτιωθεί η ομάδα μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας