Ο Παναθηναϊκός θέλει πολλή δουλειά ακόμα, νίκησε 81-69 τον Ηρακλή σε φιλικό

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 81-69 τον Ηρακλή σε φιλικό παιχνίδι στα Ιωάννινα χωρίς όμως να ικανοποιήσει με τη συνολική εικόνα του

Ο Παναθηναϊκός θέλει πολλή δουλειά ακόμα, νίκησε 81-69 τον Ηρακλή σε φιλικό

O Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ηρακλή με 81-69 στο νέο κλειστό των Ιωαννίνων, αν και είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή του.

Σε γενικές γραμμές οι «πράσινοι» έδειξαν πως θέλουν πολλή δουλειά ακόμα από τη στιγμή μάλιστα που ο Ηρακλής είχε αρκετές απουσίες.

Παρόλα αυτά ήταν ανταγωνιστικός και στο τέλος, όταν ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές δεν μπόρεσε να ακολουθήσει.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 23-12, έχοντας σε ρόλο πρωταγωνιστή τους Παπαπέτρου και Μήτογλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 6ο λεπτό, ο Γιώργος Βόβορας άλλαξε όλη την αρχική πεντάδα (Σαντ Ρος, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου, Ουάιτ, Μήτογλου) και πέρασε στο παρκέ τους Τζάκσον, Φόστερ, Κασελάκη, Μπέντιλ και Παπαγιάννη.

Στο πρώτο δεκάλεπτο υπέστη διάστρεμμα ο Σαντ - Ρος και αποχώρησε από το παρκέ. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Ηρακλής ισορρόπησε στη συνέχεια και στη δεύτερη περίοδο επικράτησε με 19-13. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων (36-31).

Αυτό άλλαξε στη συνέχεια, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τα ηνία της αναμέτρησης. Το τρίτο δεκάλεπτο κατέληξε ξανά στη... μεριά της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου με επιμέρους σκορ 21-27, γεγονός που έφερε τον Ηρακλή μπροστά στο σκορ (58-57) στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου.

Το σκηνικό άλλαξε στα τελευταία λεπτά και το «τριφύλλι» έκανε αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο. Είναι ενδεικτικό πως στο 35΄, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα 7 πόντων (69-62), πριν φτάσουν νίκη με το τελικό 81-69.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 36-31, 57-58, 81-69.