Παπαπέτρου: «Μέχρι να βγει το εμβόλιο δεν θα έχουμε κόσμο»

O Iωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στη νέα αρχή που θα κάνει φέτος η ομάδα του Παναθηναϊκού και δεν είναι αισιόδοξος για την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα. 

Παπαπέτρου: «Μέχρι να βγει το εμβόλιο δεν θα έχουμε κόσμο»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έφτασε στα Ιωάννινα, εκεί που ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας του. Ο νέος αρχηγός των "πρασίνων" αναφέρθηκε στη νέα αρχή της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσέλευση του κόσμου λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: "Είναι περίεργες οι συνθήκες. Είναι περίεργο για όλους μας. Παρ' όλα αυτά θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Να προετοιμαστούμε, να βελτιωθούμε ενόψει της σεζόν.

Δυστυχώς, είναι μία περίεργη εποχή. Όμως, από τη στιγμή που μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και θα παίξουμε φιλικά.

Ο κόσμος λείπει πάρα πολύ. Ο κόσμος είναι κομβικός για το μπάσκετ και για όλα τα αθλήματα, πολύ σημαντικός. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι να βγει το εμβόλιο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Ελπίζω όταν ανοίξουμε πάλι τα γήπεδα να έχουμε τον κόσμο μαζί μας»