Παίκτης του Ιωνικού και ο Γιατρούδης

Ο νεαρός γκαρντ Βασίλης Γιατρούδης εντάχθηκε στον Ιωνικό και θα ενισχύσει την ομάδα της Νίκαιας στην περιφέρεια στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Παίκτης του Ιωνικού και ο Γιατρούδης

Ο Ιωνικός συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυσή του, ανακοινώνοντας κάθε μέρα και έναν διαφορετικό παίκτη. Σήμερα (1/9) σειρά είχε ο Βασίλης Γιατρούδης. Ο 20χρονος γκαρντ θα φορά από φέτος τη φανέλα της νικαιώτικης ομάδας ερχόμενος από τον Εθνικό. Με τον σύλλογο του Πειραιά ο νεαρός περιφερειακός έπαιξε τις δύο τελευταίες περιόδους στην Α2 και τη Β' Εθνική, ενώ είχε αρχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ από μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομής του Ιωνικού.

Η σχετική ανακοίνωση του Ιωνικού, με την οποία καλωσορίζει στις τάξεις του τον Γιατρούδη, αναφέρει:

«O Ionikos BC Hellenic Coin ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Γιατρούδη. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα της Α2 και της Β' Εθνικής, ενώ είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ιωνικού Νικαίας. Ο Γιατρούδης έχει κληθεί στα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων, ενώ πέρσι ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων. Βασίλη, σε καλωσορίζουμε στον Ionikos BC Hellenic Coin».