Σκορδίλης: «Ανυπομονούμε να αρχίσουν τα παιχνίδια»

Ο διεθνής σέντερ του Περιστερίου Γάιος Σκορδίλης έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου και δεν έκρυψε την ανυπομονησία όλων στην ομάδα να αρχίσει η σεζόν και να πατήσουν το παρκέ για επίσημες υποχρεώσεις.

Σκορδίλης: «Ανυπομονούμε να αρχίσουν τα παιχνίδια»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Περιστερίου παραχώρησε ο παίκτης της ομάδας Γάιος Σκορδίλης. Ο έμπειρος σέντερ των «κυανοκιτρίνων» δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψει η κανονικότητα στο μπάσκετ, μετά την αιφνίδια διακοπή της περσινής σεζόν λόγω του κορονοϊού.

«Τα δύο προηγούμενα χρόνια κάναμε την προετοιμασία μας στα Γιάννενα. Αυτή τη σεζόν η ομάδα επέλεξε να μείνει στην Αθήνα για να κάνουμε προπονήσεις. Είναι περίεργα τα πράγματα λόγω του κορονοϊού. Όταν δουλεύεις στον δικό σου χώρο και επιστρέφεις στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου, νομίζω ότι σε βοηθάει στην προετοιμασία», ανέφερε αρχικά ο Σκορδίλης.

Όσον αφορά την προετοιμασία του Περιστερίου για τη νέα σεζόν, που είναι και αυτή υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου βαθμού δυσκολίας, ο διεθνής σέντερ είπε: «Έχουμε κρατήσει έναν κορμό αθλητών από πέρσι, κάποια παιδιά που είμαστε χρόνια μαζί και αυτό είναι καλό, γιατί θα βοηθήσει τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα και να μπουν στην ομάδα και τη φιλοσοφία του συνόλου πιο γρήγορα. Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί πέρσι τελείωσε σύντομα και άδοξα. Όλοι είναι διψασμένοι, ανυπομονούν να αρχίσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Περιστερίου, δήλωσε: «Το Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος νομίζω πως αυτό το βήμα είναι πολύ μεγάλο, καθώς ήρθαν στη διοργάνωση ομάδες από το πολύ υψηλό επίπεδο. Ομάδες με ιστορία και πολύ καλές πορείες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναμφίβολα αυτό κάνει τη δουλειά μας πιο δύσκολη. Όμως εμείς έχουμε θέσει τους στόχους μας ως ομάδα και θα τους κυνηγήσουμε! Και πέρσι κάναμε μια καλή πορεία, καταφέραμε να αφήσουμε έξω ομάδες δυνατές, με ιστορία στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος».