Στην Αθήνα ο Πιέρ Τζάκσον για τον Παναθηναϊκό

Ο Πιέρ Τζάκσον έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Στην Αθήνα ο Πιέρ Τζάκσον για τον Παναθηναϊκό

Ο Πιέρ Τζάκσον έφτασε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. «Νιώθω καλά. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα αρχίσω την πορεία με την νέα μου ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Ευρώπη, ύστερα από μερικά χρόνια. Νιώθω χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλω να γνωρίσω τους οπαδούς μας, που είναι παθιασμένοι. Ανυπομονώ να παίξω εδώ» δήλωσε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο 28χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ.

Ο Τζάκσον θυμήθηκε: «Έχω παίξει στην Αθήνα ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Ομπράντοβιτς ένιωθε πραγματικό πάθος που θα επέστρεφε εδώ. Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο. Ξέρω πως το κοινό έχει συνηθίσει τις νίκες και θα προσπαθήσω να τις φέρω».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού μίλησε με τους Μάικ Τζέιμς και ΝτεΣον Τόμας, πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση της «πράσινης» ΚΑΕ, όπως αποκάλυψε: «Γνωρίζω καλά τον Μάικ Τζέιμς και τον ΝτεΣόν Τόμας. Μου είπαν μόνο καλά λόγια».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Θέλω να τους πω πως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους. Προχωράμε ενωμένοι».