Έτσι τελειώνουν τον Βασιλακόπουλο

Οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε προσφυγή στην ΕΦΙΠ. Δείτε γιατί αυτή η κίνηση θα σημάνει το τέλος του Βασιλακόπουλου. 

Έτσι τελειώνουν τον Βασιλακόπουλο

Αν και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απέφυγε την σύλληψη και τη διαδικασία του αυτόφωρου, όπως φαίνεται, δεν θα γλιτώσει τα χειρότερα. Οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν μέχρι το τέρμα.

Όχι μόνο θα συνεχίσουν τις μηνυτήριες αναφορές για όσες φορές χρειαστεί, αλλά θα θα προσφύγουν και στην ΕΦΙΠ. Από την στιγμή που υπάρχει «παράβαση καθηκόντος», όλοι οι εμπλεκόμενοι, δηλαδή τα μέλη της ΚΕΔ / ΕΟΚ (Κώστα Κορομηλά, Κυριάκο Ταβουλαρέα, Στέλιο Συμεωνίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο), αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα χάσουν την φίλαθλη ιδιότητά τους.

Η απώλεια αυτής της ιδιότητας, σημαίνει αυτομάτως ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν θα πλέον μπορούν να είναι παράγοντες αθλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης υπέβαλαν μήνυση για παράνομη αποπομπή.

Μάλιστα, ο κ. Γκόντας με μήνυμά του στα social media κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βασιλακόπουλο:

«Οι πραγματικοί μάγκες δεν την κοπανάνε από την πίσω πόρτα. Μένουν με τους "φίλους" τους μέχρι το τέλος. Ευχαριστώ τον Θεό που δεν είμαι φίλος σας».