Προμηθέας: Με νέα πρόσωπα η «πρώτη» των Πατρινών!

Με νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/8) η πρώτη συγκέντρωση του Προμηθέα Πατρών στο Καστελλόκαμπο. Μοναδικός απών ο Μουχαμέντ Φαγέ.

Προμηθέας: Με νέα πρόσωπα η «πρώτη» των Πατρινών!

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είχε την Τρίτη (18/8) ο Προμηθέας. Πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα για την ομάδα του Μάκη Γιατρά, καθώς από το περσινό ρόστερ ήταν μόνο ο Δημήτρης Αγραβάνης και φυσικά οι νεαροί Λευτέρης Μαντζούκας και Νάσος Μπαζίνας.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Μουχαμέντ Φαγέ που δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, καθώς αντιμετωπίζει κάποια διαδικαστικά ζητήματα, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς των Πατρινών είχε στη διάθεσή του τους Δημήτρη Αγραβάνη, Ντάνι Αγκμπελέζε, Χάρη Γιαννόπουλο, Ντιάντε Γκάρετ, Περικλή Κουρουπάκη, Μιχάλη Λούντζη, Ίαν Μίλερ, Τζεχάιβι Φλόιντ, και Ανδρέα Χριστοδούλου. Από 'κει και πέρα, συμμετείχαν και οι Έφηβοι: Λεωνίδας Κολιός, Λευτέρης Μαντζούκας, Νάσος Μπαζίνας, Άγγελος Λάγιος και Νίκος Βασιλείου και ο Δημήτρης Καραΐσκος.

Με διπλές προπονήσεις για τις επόμενες δέκα ημέρες στην Πάτρα θα συνεχιστεί η προετοιμασία ενώ στη συνέχεια ο Προμηθέας θα δώσει φιλικά. Το πρώτο «τεστ» είναι προγραμματισμένο για τις 31 του μήνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μέτσοβο.

Ο Προμηθέας θα κάνει διπλές προπονήσεις για τις επόμενες δέκα ημέρες στην Πάτρα (19-29/8) και στη συνέχεια θα δώσει φιλικά, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο στις 31/8 απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Μέτσοβο.