Γιαννακόπουλος: «Όταν βγει ο ήλιος από τη Δύση... ξανά στην ΚΑΕ»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού σχολίασε τις κινήσεις του Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη, αλλά και τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2 κατηγορία

Γιαννακόπουλος: «Όταν βγει ο ήλιος από τη Δύση... ξανά στην ΚΑΕ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως αυτή την περίοδο δεν θέλει ούτε να ακούει για τον Παναθηναϊκό και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κάλεσε τους followers του στο Instagram να τον ρωτήσουν ό,τι θέλουν και φυσικά υπήρχαν ερωτήσεις που αφορούσαν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην θέση του αφεντικού της «πράσινης» ΚΑΕ, τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, αλλά και τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Ο Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το σχόλιό του ήταν: «Όταν βγει ο Ήλιος από την Δύση» δείχνοντας την αποστροφή του για την ομάδα μπάσκετ.

Κάποιος άλλος follower ζήτησε τη γνώμη του για την ενίσχυση του Γιάννη Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει προσφέρει χρήματα στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών.

Ο Γιαννακόπουλος απάντησε με μια… μαϊμού, προφανώς θέλοντας να δείξει πως είναι ψεύτικο το ενδιαφέρον.

Επίσης ρωτήθηκε για το πότε θα παίξει μονό στο μπάσκετ με τους αδελφούς Αγγελόπουλους κι εκείνος απάντησε: «Οσες φορές τους προκάλεσα, κότεψαν».

Τέλος τον ρώτησαν πως ένιωσε όταν ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία και απάντησε με… τρεις σταγόνες νερό.