Ξεκινά προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Αύριο θα έχουν την πρώτη τους επίσημα συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» ενόψει της νέας σεζόν

Ξεκινά προπονήσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και η επίσημη «πρώτη» της ομάδας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη στις έξι το απόγευμα.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για μία ξεχωριστή σεζόν, που θα είναι η πρώτη της νέας εποχής, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι πρώτες εξετάσεις, ιατρικές και εργομετρικές, αλλά και για Covid 19, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα θα μπουν στο παρκέ για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η επίσημη «πρώτη» για την φετινή σεζόν είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δηλώσεις από τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας.

Παρόντες αναμένεται να είναι σχεδόν όλοι οι παίκτες, μια και ο Μάρκους Φόστερ ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφά του για να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που πάντως αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Πιέρ Τζάκσον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», ενώ άδεια έχει πάρει και ο Ζακ Όγκαστ για ένα οικογενειακό του πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα το «παρών» θα δώσουν όλα τα υπόλοιπα αποκτήματα όπως οι: Νεμάνια Νέντοβιτς, Άαρον Ουάιτ, Λεωνίδας Κασελάκης, όπως και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Νεβέζις.

Το «παρών» στην προετοιμασία, αλλά μόνο για να βοηθήσουν στις προπονήσεις, θα δώσουν ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Νίκος Δίπλαρος και ο Μιχάλης Καμπερίδης.

Ενδιαφέρον θα έχουν ασφαλώς τα όσα θα πουν οι «πράσινοι» σχετικά με τους στόχους της νέας προσπάθειας, η οποία ξεκινά από διαφορετική αφετηρία και με τελείως αλλαγμένη μορφή.

Άλλωστε έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες όπως οι: Καλάθης, Τόμας, Ράις, Τζόνσον, Φριντέτ και η μορφή της ομάδας έχει διαφοροποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.