Στρέλνιεκς: «Έπρεπε να πάρω αυτά τα σουτ»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς με τους 22 πόντους (5/6 τρίποντα) που πέτυχε έκανε ατομικό ρεκόρ με τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του τόνισε πως έπρεπε να πάρει αυτά τα σουτ (Video).

Στρέλνιεκς: «Έπρεπε να πάρω αυτά τα σουτ»

Οι 22 πόντοι που πέτυχε ο Γιάνις Στρέλνιεκς στον 3ο ημιτελικό (με 5/6 τρίποντα) αποτελούν ατομικό ρεκόρ για τον Λετονό γκαρντ με την ερυθρόλευκη φανέλα... «Δεν είναι κάτι σημαντικό. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις το παιχνίδι. Με άφηναν ελεύθερο να σουτάρω απόψε και έπρεπε να πάρω αυτά τα σουτ. Ήμουν συνέχεια ανοικτός και απόψε τα σουτ μπήκαν», είπε.

Για την άνετη επικράτηση στην Πάτρα και το πώς αυτή ήρθε, σχολίασε: «Στο δεύτερο ημιτελικό ο Προμηθέας μας... κλώτσησε και δεν θέλαμε να συμβεί αυτό και πάλι. Για αυτό μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. στο πρώτο μέρος χάσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα πάντα και πήραμε τη νίκη».

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός θα έχει εξτρά κίνητρο στις αναμετρήσεις των τελικών με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν χρειάζεσαι έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν για τον τίτλο. Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους φιλάθλους που θα τα παρακολουθήσουν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να κάνουμε την δουλειά μας».