Μάντζαρης: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Τι δήλωσε ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Μάντζαρης: «Να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Το εμπόδιο του Προμηθέα ξεπεράστηκε με 3-0 νίκες από τον Ολυμπιακό που τώρα ετοιμάζεται για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου.

«Στο δεύτερο ματς χαλαρώσαμε χάσαμε τη συγκέντρωση μας και στο τέλος παραλίγο να χάσουμε και μπορεί να κερδίσουμε από τύχη. Στους τελικού με τον ΠΑΟ δεν υπάρχουν περιθώρια για σκαμπανεβάσματα. Είναι ντέρμπι αιωνίων και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ και στις μάχες με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας: «Μας πόνεσε πολύ, χάσαμε το πλεονέκτημα που πήραμε με αίμα και ιδρώτα. Μακάρι να είμαστε κάθε χρόνο στο φάιναλ φορ. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον κόσμο μας. Μας πεισμώνει που δεν έχουμε πάρει τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια».