Δεύτερη ημέρα εργομετρικών στον Παναθηναϊκό

Το δεύτερο γκρουπ των παικτών του «τριφυλλιού» πέρασε σήμερα από τα απαραίτητα τεστ πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Δεύτερη ημέρα εργομετρικών στον Παναθηναϊκό

Τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις συνέχισαν και σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Το δεύτερο γκρουπ των «πρασίνων» (Παπαπέτρου, Κασελάκης, Νέντοβιτς, Καλαϊτζάκης, Παπαδάκης) πέρασε το πρωί από το ΟΑΚΑ και υποβλήθηκε σε όλους τους απαιτούμενους ελέγχους.

Ο Μάρκους Φόστερ εξάλλου αναμένεται στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας και θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Όσο για τον Άαρον Ουάιτ αναμένεται απόψε, καθώς η πτήση του από τη Βαρσοβία, όπου είχε «μπλοκαριστεί», στην Αθήνα ματαιώθηκε και αναγκάστηκε να πάει στο Λονδίνο για να βρει από εκεί πτήση με προορισμό την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Βόβορας μαζί με τους συνεργάτες του έχουν καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ θα γίνει ανάλυση των δεδομένων από τις εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες των παικτών σε προπόνηση.

Εάν δηλαδή κάποιοι χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της προετοιμασίας.