Εργομετρικά τεστ στον Παναθηναϊκό

Αρνητικοί σε κορονοϊό ήταν οι έλεγχοι στους οποίους υποβλήθηκαν παίκτες, προπονητές και μέλη του σταφ στο «τριφύλλι»

Εργομετρικά τεστ στον Παναθηναϊκό


Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την έναρξη των προπονήσεων, ενόψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες του Γιώργου Βόβορα να υποβάλλονται σε εργομετρικές εξετάσεις.

Μάλιστα ήταν αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό τα οποία έγιναν σε παίκτες, προπονητές και μέλη του σταφ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΚΑΕ: «Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/8) το πρώτο γκρουπ αθλητών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αποτελούμενο από τους Γιώργο Παπαγιάννη, Ντίνο Μήτογλου, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Λευτέρη Μποχωρίδη, Μπεν Μπέντιλ και Νίκο Περσίδη, ενώ την Παρασκευή (14/8) το πρωί σειρά θα πάρουν οι υπόλοιποι.

Εξάλλου, αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ για Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν την Τετάρτη (12/8) οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το σταφ του «τριφυλλιού».

Το απόγευμα οι «πράσινοι» αναμένουν την άφιξη του Άαρον Ουάιτ. Ο Αμερικανός επρόκειτο να έρθει χθες το απόγευμα στην Ελλάδα, αλλά έχασε μια ανταπόκριση πτήσης από τη Βαρσοβία στην Αθήνα με συνέπεια να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Πολωνίας.

Η πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» αναμένεται την επόμενη εβδομάδα όταν θα ολοκληρωθούν τα αιματολογικά και εργομετρικά τεστ όλης της ομάδας.