Κατέπεσε ξανά η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ Άρης

Έξι παίκτες κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της εγγυητικής επιστολής των Θεσσαλονικέων λόγω οφειλών.

Κατέπεσε ξανά η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ Άρης

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Άρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς λύνουν το ένα, αλλά στη συνέχεια εμφανίζονται... έξι.

Αιτία οι οφειλές σε παίκτες και προπονητές από προηγούμενα χρόνια, οι οποίες έχουν επιφέρει οικονομική ασφυξία στην ομάδα.

Έτσι μετά τους Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Βεργίνη, ακόμα έξι παίκτες κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης της εγγυητικής επιστολής, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα κατάπτωση.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, με την οποία είχε ανασταλεί η εκτέλεση της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα αίτηση ανάκλησης κατέθεσαν οι παίκτες που εκπροσωπεί ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος, δηλαδή οι Αργυρόπουλος, Κουμπούρας, Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Μούρτος, αλλά και ο Θοδωρής Ζάρας. Αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων ήταν η εγγυητική επιστολή της «κίτρινης» ΚΑΕ να καταπέσει.

Η νέα αυτή κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στον Άρη, καθώς τα ποσά δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα, σε μια στιγμή μάλιστα που η δικάσιμος της υπόθεσης είχε οριστεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Επιπλέον οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Άρης, συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαδικασία συζητήσεων με τους υπόλοιπους πιστωτές, προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί και να αρθούν τα ban που υπάρχουν από τη ΦΙΜΠΑ και να μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές.

Στο μεταξύ παράλληλα οι Θεσσαλονικείς έχουν επαφές με παίκτες όπως ο Ντε Κόζι, ο Χάτσερ, ο Τσαλμπούρης, τους οποίους ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους.