Νέο ξεκίνημα και νέο όνομα ο Ιωνικός Νικαίας

Μετά τη συγχώνευσή του με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη χορηγική συνεργασία του με την εταιρία Hellenic Coin

Νέο ξεκίνημα και νέο όνομα ο Ιωνικός Νικαίας

Ο Ιωνικός Νικαίας κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την συγχώνευσή του με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με τους παράγοντες της ομάδας να προχωρούν στην «επόμενη ημέρα».

Έτσι η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Hellenic Coin και την αλλαγή του ονόματός της σε Ionikos BC HELLENIC COIN

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η ομάδα μας ενώνει τις δυνάμεις της με την Hellenic Coin, που θα αποτελεί τον χορηγό ονοματοδοσίας για τη νέα σεζόν, στην οποία θα παρουσιαστεί με το όνομα IONIKOS BC HELLENIC COIN.

Με μεγάλη μας χαρά, ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας θα έχει έναν πολύ ισχυρό συμπαίκτη και αρωγό στη φετινή της προσπάθεια κι αυτός είναι η εταιρεία Hellenic Coin που είναι πλέον ο χορηγός ονοματοδοσίας.

Η Hellenic Coin στηρίζει τη φιλοσοφία και το όραμα του συλλόγου με την ονομασία IONIKOS BC HELLENIC COIN να σηματοδοτεί μία νέα εποχή.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος.

Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin είναι να το εμπιστευτούν όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας