Ωρα... αφίξεων στον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα έρχονται Νεμάνια Νέντοβιτς και Άαρον Ουάιτ για να ξεκινήσουν προετοιμασία με το «τριφύλλι»

 

Ωρα... αφίξεων στον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς ήδη αρχίζουν οι αφίξεις των παικτών.

Απόψε αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ ταξιδεύει οδικώς από την πατρίδα του και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον περιμένουν αργά το βράδυ.

Μάλιστα ο παίκτης, που έρχεται μαζί με τη σύζυγό του απέφυγε να επιλέξει το αεροπλάνο ως μέσο μετάβασης, καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν με τον κορονοϊό και τις πτήσεις από τη Σερβία θα προκαλούσαν τεράστια εμπόδια και διατυπώσεις στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τη χώρα μας.

Στο μεταξύ οι αφίξεις θα έχουν συνέχεια και αύριο, καθώς ο Άαρον Ουάιτ αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης (12/8) στην Ελλάδα και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο γκρουπ των παικτών θα υποβληθεί αύριο (12/8) το πρωί σε εξετάσεις και τεστ για τον κορονοϊό και πλέον όλα μπαίνουν σε... τροχιά για την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Στην Αθήνα βέβαια βρίσκονται ήδη όλοι οι Έλληνες παίκτες και αύριο θα είναι στο ΟΑΚΑ για να περάσουν από τα απαραίτητα τεστ, ώστε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά.