Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει γενέθλια! (vid)

Τα 38α γενέθλια του γιορτάζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, που έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει γενέθλια! (vid)

Η απόφαση του να έρθει στον Ολυμπιακό πριν από μία δεκαετία άλλαξε ολοκληρωτικά την ιστορία των «ερυθρόλευκων» αλλά και της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα 38α γενέθλια του, όντας ένας από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές στην ιστορία της Ευρώπης.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Kill Bill έχει κατακτήσει αμέτρητες διακρίσεις σε προσωπικό επίπεδο, ενώ σε ομαδικό έχει πανηγυρίσει δύο Eυρωλίγκες, τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Διηπειρωτικό.

Η ηγετική του παρουσία στην ομάδα του Πειραιά έχει αποδειχτεί λύρα εκατό για τον σύλλογο, ο οποίος έχει ζήσει ένδοξες στιγμές μαζί του.

Αρκεί μόνο να θυμηθούμε τα κρίσιμα καλάθια που έχει πετύχει πριν το φινάλε ενός αγώνα, τις εμφανίσεις του σε final four αλλά και τα τρίποντα που χάρισαν τις δύο από τις τρεις απαιτούμενες νίκες για να στεφθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας το 2016.

Μπορεί τον χρόνο να μην τον νίκησε κανείς, ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει ακάθεκτος για ακόμα μία χρονιά στο μεγάλο λιμάνι και προετοιμάζεται για την κατάκτηση και άλλων στόχων.