Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Αρσενόπουλος

Ο Νίκος Αρσενόπουλος δεν θα εξαντλήσει το εξαετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 2016 με τον Ολυμπιακό, μένοντας ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Αρσενόπουλος

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, που συμμετείχε την περασμένη σεζόν στην Α2, θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Νίκος Αρσενόπουλος.

Ο 20χρονος γκαρντ είχε υπογράψει 6ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες το 2016, ωστόσο δεν θα το εξαντλήσει, μένοντας ελεύθερος να αναζητήσει νέο σταθμό στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Ολυμπιακός πρότεινε αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Αρσενόπουλο, με τον παίκτη να μη μένει ικανοποιημένος από την πρόταση, έτσι ως αποτέλεσμα οι δύο πλευρές θα τερματίσουν τη συνεργασία τους ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Οι πληροφορίες θέλουν το τεχνικό τιμ να μην έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένο από την εξέλιξη του παίκτη, ο οποίος πλέον έχει στόχο να βρει ένα συμβόλαιο σε ομάδα της Basket League, το οποίο θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και παράλληλα τη δυνατότητα να εξελιχθεί περαιτέρω.