Τροχαίο ατύχημα ο Καλάθης

Τροχαίο ατύχημα είχε χθες βράδυ σε κεντρικό δρόμο στο Κεφαλάρι ο Νικ Καλάθης.

Τροχαίο ατύχημα ο Καλάθης

Ο διεθνής πλέι μέικερ τράκαρε σε μια διασταύρωση, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παραβίασε την προτεραιότητα. Το όχημα έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε άμεσα η τροχαία, διενεργώντας παράλληλα σχετικές έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος. Ο οδηγός του άλλου οχήματος παραδέχθηκε πράγματι ότι η υπαιτιότητα ήταν δική του, αφού σαφώς παραβίασε τη σήμανση του στοπ.

Στο τζιπ του Καλάθη επέβαιναν η σύζυγος και το παιδί του, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν όλο το βράδυ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς είχε χτυπήσει στο χέρι με επιδερμικά τραύματα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό, ώστε να τον αποτρέψει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με την Πυλαία

Το μεσημέρι αναμένεται να μιλήσει με τον Τσάβι Πασκουάλ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και αναλόγως θα ληφθεί η απόφαση. Ωστόσο είναι απίθανο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, όπου οι «πράσινοι» την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν τον δικέφαλο για το τρίτο ματς της σειράς των ημιτελικών στα πλέι οφ.